Wij zijn nu geslotenDa Giovanni Groenplaats Antwerpen Italiaans restaurant

Da Giovanni Groenplaats

Antwerpen - Centrum
Jan Blomstraat 8, 2000 Antwerpen

 • Woensdag

  11:00-23:30

 • Donderdag

  11:00-23:30

 • Vrijdag

  11:00-23:30

 • Zaterdag

  11:00-23:30

 • Zondag

  11:00-23:30

 • Maandag

  11:00-23:30

 • Dinsdag

  11:00-23:30

Wij zijn nu geslotenDa Giovanni Eilandje Antwerpen Italiaans restaurant

Da Giovanni Eilandje

Antwerpen - Naast Londenbrug
Kattendijkdok-Westkaai 41, 2000 Antwerpen

 • Woensdag

  11:00-14:00 en 17:00-22:00

 • Donderdag

  11:00-14:00 en 17:00-22:00

 • Vrijdag

  11:00-14:00 en 17:00-22:00

 • Zaterdag

  15:30-22:00

 • Zondag

  15:30-22:00

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

hamburgermenu sluiten

Da Giovanni Groenplaats

Antwerpen - Centrum
Jan Blomstraat 8, 2000 Antwerpen
Tel. 03 225 00 96

Da Giovanni Eilandje

Antwerpen - Naast Londenbrug
Kattendijkdok-Westkaai 41,
2000 Antwerpen
Tel. 03 284 95 86

Italiaans restaurant op ‘t Eilandje

Wist je dat Italiaans restaurant Da Giovanni naast de vestiging aan de Groenplaats ook terug te vinden is op ’t Eilandje? Da’s 2 x gastronomia Italiana op z’n best. Familiale gezelligheid, pure Italiaanse gerechten en lekkere drankjes – onze signatuur.

 

 

Welkom in hét Italiaans restaurant van Antwerpen

 

Rustig gelegen

Italiaans restaurant De gelijkenis tussen ons Italiaans restaurant op de Groenplaats en op ’t Eilandje is treffend. Dezelfde traditionele Italiaanse sfeer, hetzelfde Italiaanse temperament van de obers en uiteraard ook dezelfde smaakbommetjes van gerechten. Toch onderscheidt ons Italiaans restaurant op ’t Eilandje zich door de rustige ligging. Je kan er extra onbezorgd en ongestoord tafelen. Binnen in ons gezellige interieur of op ons grote, zonovergoten terras. La dolce vita.

 

 

“Da Giovanni op ‘t Eilandje is een op-en-top Italiaans restaurant in Antwerpen. Een pizzeria met een rustige ligging, een groot terras en een open keuken. De ultieme plek om optimaal te genieten van la cucina Italiana.”

 

 

Italiaans restaurant vlak bij Antwerpse bezienswaardigheden

Dat er in Antwerpen heel wat te beleven valt, hoeven we je niet te vertellen. Het MAS – of Museum aan de Stroom – bijvoorbeeld, met vaste tentoonstellingen en expo’s die elkaar afwisselen. Een unieke ervaring en je bezoek meer dan waard. Heb je nadien een hongertje? Dan passeer je natuurlijk bij Da Giovanni, een Italiaans restaurant gelegen op een boogscheut van het MAS.

Familiale gezelligheid, pure Italiaanse gerechten en lekkere drankjes – de signatuur van Italiaans restaurant Da Giovanni.

Er zijn nog meer leuke activiteiten in Antwerpen en vlak bij ons Italiaans restaurant. Ook een voltreffer op ‘t Eilandje is bijvoorbeeld het Red Star Line Museum. Je krijgt er een inkijk in de geschiedenis van migratie, met als uitgangspunt de Europese migranten die via Antwerpen naar Amerika trokken. Een actueel topic verweven met persoonlijke verhalen.

 

"In dit Italiaans restaurant waan je je even in Italië. Heerlijk eten en eerlijke prijzen. Wij komen hier terug!"

- Nick E., tevreden klant van Italiaans restaurant Da Giovanni

Gooi je het liever over een andere boeg en verdiep je je graag in een concert, opera of ballet? Dan is het Opera Ballet van Vlaanderen echt iets voor jou. Uiteraard in combinatie met lunch of diner in hét Italiaans restaurant in Antwerpen: Da Giovanni. Je hoeft er maar 130 meter voor te wandelen en je krijgt er lekkere verwennerij bovenop. Benvenuti, wij toveren de zon op je bord.

 

 

Kom genieten bij Italiaans restaurant Da Giovanni op 't Eilandje

Zeer lekker authentiek Italiaans restaurant. Mooie porties voor een juiste prijs, vriendelijke bediening.

Altijd snelle bediening (en vriendelijk). Ook fijn dat ze aan de kleinsten denken door kleurpotloden aan te bieden met een boekje. Prijzen voor eten zijn correct.

Goede ligging, fantastisch onthaal en je waant je echt op vakantie van zodra je binnenkomt. Italiaanse bediening, alles rood/wit... Zelf de radio staat op een Italiaanse zender 👍 De geflambeerde pizza della casa, om met zijn 2tjes te delen is zeker een aanrader!

Altijd lekker eten! Ik kan al niet meer op mijn 2 handen tellen hoeveel keer ik hier al ben geweest, maar het is hier altijd heel proper, goede service en lekker eten. Een echte hotspot in Antwerpen!

Heerlijke maaltijd (pizza en pasta) gegeten. Top service en heerlijke kruidenboter 👌

20 jaar na mijn studententijd hier nog eens gaan eten. Nostalgie. De lookboter nog altijd even heerlijk. Super lekkere vongole gegeten!

Eten was super lekker!!

Gezellige sfeer binnen en op het terras. De pizza was hele goede kwaliteit, zelfs beter dan menig pizza ooit gegeten in Rome. We gaan zeker nog eens terug om ook iets anders van de kaart te proberen.

Heerlijk gegeten vanmiddag. Een tagliatelle met zalm. Het was heerlijk. Een leuk, vol en gezellig terras. De wijn was heerlijk. De bediening heel vriendelijk. Genoten van de man die iedereen met volle overgave en enthousiasme uitnodigde op het terras of binnen te komen eten. Het restaurant is in ...

Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening!

Bekijk alle reviews
italiaans restaurant italiaans restaurant antwerpen italiaanse gerechten

Kom bij ons
werken!

Hulpkok, kelner of pizzabakker? En zin om deel uit te maken van een warme familie? Dan horen we graag meer van je.

Bekijk onze vacatures
italiaans restaurant italiaans restaurant antwerpen italiaanse gerechten