Italië bij de deur!

Da Giovanni: in Antwerpen, maar uit Italië

Restaurant Da Giovanni ligt op een steenworp van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, pal in het historische centrum van Antwerpen. Maar toch stapt u er binnen in een authentiek mediterraans interieur: rode, witte en groene tinten brengen de Italiaanse vlag tot leven.
De Chianti-flessen aan het plafond en de geruite tafellakens lijken zo uit het zuiden weggeplukt. Wees maar zeker: u bent bij Da Giovanni in Antwerpen, maar u waant zich in la bella Italia.

Italië op uw bord bij Da Giovanni in Antwerpen

Ook de kaart brengt Italië tot leven. Om van de zuiderse, temperamentvolle kelners nog maar te zwijgen. Zij serveren u dampende pasta’s en rijkelijk versierde pizza’s, gemaakt volgens de Italiaanse traditie. Bij Da Giovanni in Antwerpen proeft u artisanale gerechten, boordevol dagverse ingrediënten. Dat smaakt!

Mediterrane sfeer bij Da Giovanni uit Antwerpen

Forza Italia bij Da Giovanni in Antwerpen. En dus smult u van uw Italiaanse menu, terwijl er zuiderse muziek weerklinkt. Of eet u – net als de echte Italianen – buiten: Da Giovanni counterde de Belgische wisselvalligheid met een verwarmd terras. Zo beleeft u, met zicht op de kathedraal en de pittoreske Antwerpse steegjes, een hartverwarmend zuiders uitje.

Een vleugje Italië op uw bord?
Ga voor een etentje met vakantiegevoel bij Da Giovanni in Antwepen:
reserveer via Tel. 03 226 74 50 of via tablebooker